Over Lynsey

Vanuit mijn Indische afkomst heb ik het masseren met de paplepel ingegoten gekregen. Als kind liep ik op verzoek van mijn vader op zijn rug voor het masserende effect. Naast het welzijn wat door massage wordt ervaren, draagt het een helend effect voor lichaam en geest met zich mee.

In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in het psychosociaal begeleiden van mensen bij ziekte, verzuim en re-integratie. Mensen bijstaan in lastige tijden zodat zij grip op hun leven krijgen en de regie kunnen nemen en behouden, is voor mij het uitgangspunt.

Ik geloof in de kracht van het hier en nu. Ik heb zelf ook ervaren dat bepaalde levenssituaties uitdagend zijn voor het ervaren van welzijn en levensvreugde. Stil staan bij wat zich aandient en om aandacht vraagt, zie ik als de ingang naar balans en vitaliteit.

Voor mij zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. Echter in onze maatschappij worden wij voornamelijk op ons denken aangesproken en raakt de balans tussen lichaam en geest uit evenwicht. In mijn werk focus ik mij op het herstel hiervan. 

Gevolgde studies: Holistische Massagetherapie, Psychosociale Begeleiding, Reichiaans Adem en Lichaamswerk, Focusing, Compassie en Mindfulness Training, Master Transactionele Analyse, Jungiaanse Psychologie, NLP-practitioner, Systemisch werk en Geweldloze Communicatie.

Gediplomeerd Massagetherapeut (VBAG) en Psychosociaal Registertherapeut (LVPW).

Lynsey-5

Reacties van clienten

“Lynsey sluit heel mooi aan op je behoefte en voelt goed aan wat je nodig hebt. De liefde voor haar vak én haar drive voel je in alles - tot in de kleinste details! Niet eerder zo meegemaakt. Aanrader dus!"
Miranda
“Ik ervaart minder stress en voornamelijk meer rust en ontspanning. Mijn chronische lichamelijke klachten zijn nog wisselend aan de orde, echter ik kan er nu met meer compassie mee omgaan. Ik ervaar ook minder gepieker en meer dankbaarheid.”
Margot
“Het behandeltraject heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had verwacht. Ik ervaart een andere kijk en houding naar mijzelf en meer bewustzijn in mijn leven. Ik ervaar compassie naar mijzelf en de buitenwereld. Ik ervaart meer rust.”
Sabien
“De open houding van Lynsey nodigt mij op een natuurlijke wijze uit om te praten. De manier van vragen ervaar ik als heel prikkelend, het zet mij aan het denken en heeft ervoor gezorgd dat ik naar mezelf durf te kijken. De empathische houding van Lynsey zorgt ervoor dat ik mij veilig voel. Ik voel mij vrij om mijzelf te zijn.”
Moniek